Новини

Програма за доброволно изтегляне на VT-4820 и SKU 4229

Настоящото съобщение е във връзка с проверка и проведени изпитания на LED прожектори и LED Крушки от Държавна агенция за метрологичен и технически надзор – България.

Ви-тек Европа ООД уведомява всички свои клиенти, че във връзка с установени несъответствия с приложимите Европейски стандарт, се изтеглят от пазара следните артикули:

  1. LED прожектори с артикулен номер VT-4820, SKU 5760, 5718, 5719, 20W
  2. LED крушки с артикулен номер SKU 4229, от партида 1702 и 2803, 12W
Погрижете се за зрението на домашния си любимец с V-TAC

Решението да си вземеш куче често пъти е спонтанно, без много да му мислим, прибираме някое нещастно същество от улицата или го спасяваме от тясната клетка на зоомагазина. В повечето западни страни и в Щатите обаче домашните любимци не просто се “вземат”, те се осиновяват като деца. Осиновителите трябва да докажат, че са достойни да поемат отговорност за живота и здравето им. У нас не действат подобни правила и затова е задължително поне да се образоваме, ако искаме да бъдем добри “родители”. Знаете ли например, че трябва много да внимавате със зрението им?

LED крушки от V-TAC заспокойни бебета

Осветлението е един от най-важните фактори в живота на бебетата. Според педиатрите, новородените не виждат нищо, ярката светлина ги дразни. Умението да възприемат образите се формира постепенно, отначало зрението им е замъглено и неясно, но след първия месец вече могат да задържат погледа върху лицето на мама. След третия месец се научават да различават цветовете, по-ярките ги привличат повече, и интуитивно започват да опознават тяхното въздействие. Доказано е например, че синьото действа успокояващо на свръхактивни кърмачета, особено на момченцата.

Страница 1 от 3

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).