Новини

Продукт на V-TAC със златен медал на 73-тият Международен технически панаир

Тази година между 25-ти и 30-ти септември протече 73-тият Международен технически панаир в Пловдив.

В рамките на панаира се проведе изложбата ЕЛТЕХ, която показва най-доброто от света на електрониката и електротехниката.Тя осигурява на участниците всички необходими условия за ефективно представяне и контакти с потребителите.

Мащабни осветителни инсталации, ползващи LED осветление

Какво е общото между Кристаланата топка на Таймс Скуеър, мостът Бей Бридж в Сан Франциско и катедралата Нотр Дам в Париж? Освен, че и трите обекта привличат милиони туристи всяка година – те притежават общо и 57 656 светодиода. LED осветлението вече е част както от арт инсталации, така и от величествени старинни сгради, които показват уникалността си по нов и енергоспестяващ начин.

LED осветлението запазва усмивката на Мона Лиза

Всеки е чувал за Мона Лиза на Леонардо да Винчи и нейната загадъчна усмивка. Картината е едно от най-известните произведения на изкуството в света, намерило последния си дом в Лувъра. Но какво е общото между Джокондата и LED осветлението?

Страница 1 от 6

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).