Новини

V-TAC за плодовити оранжерии

LED осветлението е възможно най-доброто решение за оранжериите. Темата може да ви изглежда далечна, защото е най-лесно да пазарувате от хипермаркетите, но трябва по-добре да се замислите. Качествената храна става все по-дефицитна, повечето неща, които купуваме от магазина са пълни с вредни съставки, водят до затлъстяване и причиняват сериозни заболявания. Затова все повече хора произвеждат сами това, което консумират, оранжериите са най-новата световна мода.

Крушката на V-TAC прави кръчмата

Две таверни на плажа в Ситония, средният ръкав на Халкидическия полуостров, са в жестока конкуренция. Сгушени са почти една до друга в лазурно син залив между Неа Мармара и Никити. Собствениците им са две гръцки семейства, които враждуват от незапомнени времена, както Монтеки и Капулети. Истинска атракция са - докато канят минувачите, те си подхвърлят язвителни забележки и се надвикват, цялата околност ги познава и им се подиграва.

V-TAC предпазва  от хроничен блефарит

Знаете ли, че неправилното осветление на работното място може да причини хроничен блефарит? Става дума за възпаление на клепачите, засягащо предимно активните хора между 30 и 50 години, които прекарват дълго време в офиси и е едно от най-честите офталмологични заболявания. В повечето работни помещения лампата е на тавана и не осветява равномерно, мониторът пък е ярък, което кара зениците да останат дълго време разширени. Освен всичко друго, човек започва да страда от чести главоболия и хронична умора.

Страница 1 от 5

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).