Новини

V-TAC спестява за фонда “И аз съм човек”

Колко хубаво би било, ако откриете начин да спестявате всеки месец от разходите по домакинството, нали? И при това, без да правите компромис за сметка на качеството. Достатъчно е да изберете правилното осветление и неусетно фондът “И аз съм човек” ще се увеличи чувствително. Ето как:

V-TAC за по-красив цвят на косата

Случвало ли ви се е, когато отидете след работа на фризьор, да боядисат косата ви в желания цвят и да останете много доволна, но на следващата сутрин с почуда да откриете, че всъщност цветът е съвсем различен?

Изведнъж лекият лилав оттенък, който толкова сте харесали предишната вечер, изглежда не много ярък, блестящите руси кичури всъщност са жълти, а червеното не е като мерло, а отива към оранжево. Поуката не е, че утрото е по-мъдро от вечерта, или че въображението ви работи само по тъмно. Проблемът има съвсем просто и рационално обяснение и се дължи на неправилното изкуствено осветление.

Внимание! Кои лампи застрашават здравето ни

LED осветлението на V-TAC спестява повече ток от енергоспестяващото и не е опасно при счупване


Колкото и невероятно да звучи, от крушките в помещението зависят до голяма степен не само тонусът и настроението, но и здравето ни. Некачественото изкуствено осветление би могло да доведе до депресия, главоболие и отслабване на имунната система.

Според германския специалист по проблемите на влиянието на осветлението върху човека Александър Вунш, наличието на живак в енергоспестяващите крушки може да отключи хормонални изменения в организма.

Освен това, макар да е съвсем слабо, ултравиолетовото им излъчване провокира дерматологични проблеми у хора с повишена чувствителност на кожата, отбелязва председателят на Европейското дружество по фотодерматология проф. Джон Хоук. Други проучвания са стигнали до заключението, че фенолът и вредните пари, които се използват при производството на икономичните крушки, се отделят постоянно при включено осветление.

Водени от презумцията, че цената е основен критерий в избора на осветление за дома или офиса, много хора предпочитат компактните луминисцентни лампи, по-известни у нас като енергоспестяващи модели, но нима нашето здраве и безопасност не са преди всичко? Би трябвало тези крушки да се продават с подробна инструкция за правилния начин, по който потребителите трябва да действат, ако продуктът се счупи. Тогава той става сериозно опасен, особено за деца и бременни.

Страница 1 от 2

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).