Новини

V-TAC предпазва  от хроничен бефарит

Знаете ли, че неправилното осветление на работното място може да причини хроничен бефарит? Става дума за възпаление на клепачите, засягащо предимно активните хора между 30 и 50 години, които прекарват дълго време в офиси и е едно от най-честите офталмологични заболявания. В повечето работни помещения лампата е на тавана и не осветява равномерно, мониторът пък е ярък, което кара зениците да останат дълго време разширени. Освен всичко друго, човек започва да страда от чести главоболия и хронична умора.

V-TAC - изборът на шеф готвачите

Правилното осветление в кухнята, освен че прави интериора по-ефектен и придава уют, е и ключов фактор за ефекта от готвенето и храненето. За нея специалистите препоръчват т-нар. акцентова светлина, същата, каквато ползват за произведения на изкуството. Докато миете, режете и разбърквате вие имате нужда от ярка насочена крушка, така че да виждате ясно плота, без да пада сянка върху ръцете ви. Съществуват обаче някои тънкости при избора на кухненските крушки:

Програма за доброволно изтегляне на VT-4820 и SKU 4229

Настоящото съобщение е във връзка с проверка и проведени изпитания на LED прожектори и LED Крушки от Държавна агенция за метрологичен и технически надзор – България.

Ви-тек Европа ООД уведомява всички свои клиенти, че във връзка с установени несъответствия с приложимите Европейски стандарт, се изтеглят от пазара следните артикули:

  1. LED прожектори с артикулен номер VT-4820, SKU 5760, 5718, 5719, 20W
  2. LED крушки с артикулен номер SKU 4229, от партида 1702 и 2803, 12W

Страница 1 от 4

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).