Новини

LED осветлението в хладилниците запазва продуктите свежи

Няма нищо по-вкусно от пресните плодове и зеленчуци, но колко дълго оцеляват те в хладилника? Отговорът – не повече от 2-3 дни. Експериментите със светодиодите през последните години показаха, че LED oсветлинието може да удължи значително живота на плодовете и зеленчуците. Например ягодите се запазват свежи за 9 дни, което е 3 пъти повече време за консумация. Така здравословното витаминозно блюдо ще разполага с по-дълъг срок на годност.

Погрижете се за очите си с V-TAC

Често студентите и учениците се оказват в капана на умората и болката в очите. Проучвания доказват, че един от всеки пет ученици се изправя пред този проблем преди важни изпити и задачи.

Всички знаем, че правилното осветление може да промени настроението, независимо дали се стремим към енергизираща среда, подходяща за учене или слабо осветена атмосфера, за да се отпуснем.

V-TAC за плодовити оранжерии

LED осветлението е възможно най-доброто решение за оранжериите. Темата може да ви изглежда далечна, защото е най-лесно да пазарувате от хипермаркетите, но трябва по-добре да се замислите. Качествената храна става все по-дефицитна, повечето неща, които купуваме от магазина са пълни с вредни съставки, водят до затлъстяване и причиняват сериозни заболявания. Затова все повече хора произвеждат сами това, което консумират, оранжериите са най-новата световна мода.

Страница 1 от 5

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).