Новини

Настоящото съобщение е във връзка с проверка и проведени изпитания на LED прожектори от Държавна агенция за метрологичен и технически надзор – България.

Ви-тек Европа ООД уведомява всички свои клиенти , че във връзка с установени несъответствия с приложимите Европейски стандарти , се изтеглят от пазара следните артикули:

  1. LED прожектор с артикулен номер VT-4710 PIR, SKU 5355, 10W
  2. LED прожектор с артикулен номер VT-4810, SKU 5722, 10W

Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) бе сред поканените на представянето на доклада на Лондонската стокова борса „1000 компании, вдъхновяващи Европа" в сряда 15 юни 2016 г. в Европейския парламент в Брюксел. В доклада намират място пет български компании. „Това е признание както за постигнатото от включените компании, но и поредно доказателство, че българските предприемачи могат да са конкурентни на европейско ниво, когато имат иновативни идеи и използват всички налични инструменти за финансиране", заяви Паунова, която е единственият български евродепутат в комисията по икономически и парични въпроси в Европарламента.

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).