Дистрибуция

Търсим търговци на едро, собственици на магазини и търговци на дребно!

Предлагаме Ви възможност да станете част от нашата дистрибуционна, маркетинг и продажбена мрежа от партньори, т.е. ще имате достъп и ще бъдете в състояние да предложите на клиентите си модерни и високотехнологични продукти на изгодни условия и цени.

V-TAC Европа също търси фирми, които в момента внасят LED продукти от Китай и/или други производствени територии. Ние сме в състояние да предложим ново решение за снабдяването на нуждите на тези фирми - чрез използване на интегрирана верига за доставки, включително складова наличност в Европейския централен хъб, цени на нива или дори по-ниски от китайските производствени оферти, постоянно качество, бързо и ефективно следпродажбено обслужване, международна общоевропейска гаранция в размер от 2-години и т.н.

Ако се интересувате да научите повече, моля свържете се с нас и ще се направи една персонална и съобразена с вашите нужди ценова оферта.

Ние предлагаме транспорт до всяка точна на Европа, както и износ извън Европейския съюз.

V-TAC Ви предлага:

Distributors

Конкурентни цени
и големи отстъпки

Distributors

Маркетингови материали - каталози, картонени дисплеи, изложбени щандове

Distributors

Високо качество - от 2 до 5 години от датата на покупкаСвържете се с нас и станете дистрибутор

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.