Новини

LED терапия срещу зимната депресия

Студеното и облачно време навън в комбинация с мрачните тонове на заобикалящата ни природа често водят до зимна депресия. Тя е пряко свързана с понижаването на серотонина, известен още като „хормона на щастието“, в организма. Този процес се ускорява, когато се скъси светлата част от денонощието. Тогава прекарваме повече време вкъщи и усещаме по-осезаемо влиянието на изкуствената светлина.

Ето тук се намесват и светодиодите, които имат богата палитра от цветове. Психолозите са категорични, че светлината наистина влияе на хората - емоционално и психически. Дори да не забелязваме цветовете, те ни въздействат. Различните нюанси могат да моделират нашето настроение и да го подобрят.

С V-ТAC и във фитнеса

В началото на всяка нова година се замисляме за натрупаните килограми. Време е да подновим или започнем за първи път със спортните занимания. Но въпросът е какво да изберем? Навън е студено и определено любимите игри в парка не са подходящи, затова тичайте към фитнеса!

За да бъде по-приятна тренировката е важно какво е осветлението в залата. Важно е то да бъде качествено, за да не вреди на зрението ни и да се доближава максимално до дневната светлина. Затова най-подходящо е LED осветлението на V-TAC, чиито предимства не спират само с по-ниските сметки за ток.

LED ски писти

В разгара на снежния сезон и ваканциите зимните спортове са любимо занимание на много от нас. Още след първите снежинки обръщаме поглед към ските или сноуборда в шкафа. Към любимите неща можем да добавим и нощното каране, което е много забавно изживяване, а защо да не бъде и по-енергоспестяващо и сигурно?

Страница 1 от 10

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).