Новини

Светни на Хелоуин безопасно!

Страшни костюми, страшни тиквени фенери и страшни номера, ако не намериш бонбони. Така всеки познава любимия на децата Хелоуин. Но защо и осветлението да е страшно като можете да се оборудвате с безопасни LED светлини.

Изгони мрака от мазето си

Без значение дали имате късмета да притежавате таванско помещение с един или два прозореца или малка тъмна стая, можете да превърнете това пространство в многофункционален кът с правилното осветление. В повечето случаи дневната светлина на таваните и мазетата е силно ограничена или несъществуваща, ето защо светодиодите са най-правилният избор.

Страница 1 от 18

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.