Новини

Спокойни летни нощи с V-TAC

Без значение дали предпочитате уюта на градината или терасата на собствения си дом, романтиката на плажа или спокойствието на планината, имате нужда от добро осветление. Светодиодите могат да отговорят на нуждите на всеки един от тези начини за прекарване на свободното време на открито.

Светни аквариума!

Независимо дали сте собственик на голям делфинариум, който привлича много посетители или морското дъно е вашата страст и сте си го пренесли в домашни условия, правилното осветление е основна част от постигането на добри резултати. LED светлините са не само много по-подходящи за подводните обитатели, но ще ви спестят и много средства от разход на електроенергия.

По вода с V-TAC

Да обиколиш света по вода и да ти върви по вода са две много хубави неща. За да осъществим първото можем просто да си купим билет за следващия екзотичен круиз, но за второто трябват повече усилия.

За да предложат по-комфортно пътуване на своите пасажери големите пътнически компании прибягват до различни подобрения. Изборът на светодиоди за осветление придобива все по-голямо значение в корабоплавателната индустрия заради пестенето на енергия и значително по-дългия им живот от обикновените крушки.

Страница 1 от 15

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.