Новини

Спри времето с V-TAC

Февруари – на прага на пролетта, но навън все още е студено. Затова можем да заложим на почивка в някоя уютна хижа с камина, дървена веранда и чаша горещ шоколад, далеч от градското ежедневие. А осветлението е практичен и красив начин да допълним тази атмосфера.

Пълен релакс с LED осветление

В месеца на любовта задължително трябва да се поглезим, а какво по-хубаво от спа почивка на приятно място. Понякога обаче, тези уелнес центрове са оборудвани с всички удобства и съвременни процедури, но пренебрегват един от най-важните елементи: светлината.

Под прожекторите

Всеки обича да бъде център на внимание и винаги да се намира под прожекторите, но най-важното е как ще бъдеш осветен и как ще те видят околните. Това е от още по-голямо значение за артистите, които играят пред публика всеки ден.

Страница 1 от 21

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.