Новини

Утрото започва с V-TAC

Кое е първото нещо, за което си мислите сутрин? Да, кафето, което да ни накара да забравим колко ни се спи… А сега се замислете защо посещавате любимото си кафене? Очевидният отговор ще бъде хубавото кафе, храната или барманът/ката, но много по-финият фактор е ролята на осветлението и способността му да ви накара да почувствате уютно. Съзнателно или не, това оказва голямо влияние върху начина, по който възприемате дадено място и ще предопредели дали да го посетите отново.

V-TAC превръща кухнята в кулинарен рай

Един от най-семейните празници, след Коледа, е Великден. Това е времето, в което семейството се събира отново заедно, за да изпече любимите козунаци или да боядиса яйцата. Тези приятни занимания се случват в едно от най-посещаваните места вкъщи – кухнята.

Парковете се нуждаят от V-TAC

Както хората се нуждаят от почивка и слънце, така и парковете имат нужда от V-TAC. С първите по-топли дни градските зелени пространства стават все по-предпочитано място за срещи, а осветлението в тях през нощта е много важно, защото то осигурява безопасна, сигурна и приятна среда за разхождащите се. Но това е и много скъпо. За да се намалят разходите, днес много от парковете в САЩ или Австралия преминават към светодиодите.

Страница 1 от 12

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.