LED реклама

LED реклама

Всеки бизнес има нужда от реклама. И не просто реклама, а най-подходящата, която ще достигне до максимален брой хора и ще бъде приятна за окото. И тук имаме нужда от помощта на LED светлините, които вече превзеха всички сфери на живота ни заради многобройните си предимства.

Стъпка по стъпка

Стъпка по стъпка

С LED продуктите на V-TAC можете да направите стълбището си много по-безопасно и едновременно с това да подобрите интериорния си дизайн стъпка по стъпка. Играта между светлини и сенки ще ви изненада с възможностите си, а същевременно ще спестите и енергия. Светодиодите се отличават и с по-дългия си живот, което ще ви намали и разходите за поддръжка.

LED светлини за по-безопасни пътища

LED светлини за по-безопасни пътища

Добрата видимост е от първостепенно значение за безопасното шофиране. Ето защо е важно да бъде изрядно не само осветлението на колата, но и на пътя. Светодиодите са най-доброто решение, защото при тях липсват отблясъци, не дразнят очите и са безценни при мъгла. Освен това имат дълъг експлоатационен живот и все повече градове подменят традиционните светлини с LED.

Огледалце, огледалце …

Огледалце, огледалце …

Огледалце, огледалце от стената, кажи, коя е най- красива на земята? Известният цитат от една от най-обичаните приказки на Якоб и Вилхем Грим е само едно от многото потвърждения, че нежният пол има нужда да бъде харесван, а суетата е част от това. А какво по-подходящо време да обърнем внимание на красотата на дамите от най-женския месец в годината.

Сертификати

Dekra
CE / EMC
GS
ROHS