Новини

Код: Слънце

Код: Слънце

Запазването на околната среда в момента е глобален проблем, с който трябва да се ангажират всички. LED осветлението е много важна крачка към по-зеленото бъдеще на планетата ни, ето защо производителите му са съчетали две екологични и икономични технологии: LED и слънчева енергия. Слънчевата LED крушка съчетава предимствата, получени от използването на фотоволтаичните сензори и светодиодите.

През деня лампата се зарежда, а през нощта възпроизвежда тази енергия в светлина. Друг плюс на това осветление е, че не трябва да мислите за окабеляване, а монтирането е детска игра. Соларните осветителни тела на V-TAC служат на собствениците си, без зареждане, от 6 до 8 часа. Така не само използвате безплатната енергия на слънцето, но и дори не мислите за включването и изключването на светлинните източници.

Безспорно най-широко тази технология се прилага в градината, но в асортимента продуктите V-TAC има и соларни улични лампи, които работят до 24 часа само с 6-7 часа зареждане на ден. При този иновативен начин за осветяване на външни пространства няма никакъв разход на електроенергия, а осветителните тела имат и вградени сензори за движение.

Като цяло силните страни на слънчевата LED крушка са използваната свободна енергия, екологичната страна на системата и дълготрайността на оборудването.

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.