Новини

Осветление за  бюрото

Осветление за бюрото

Така, такаааа, есента е тук, почивните дни си отидоха, а учениците вече имат и домашни. За да се погрижите за здравето на техните очи е много важно да изберете подходящо и качествено осветление. Фаворит в това отношение е LED светлината, която е най-близо до естествената и няма отблясъци.

Първо трябва да се избере място за поставянето на бюрото на ученика. Най-добре е да бъде до прозорец, за да се използва най-ефективно и продължително слънчевата светлина. Но през предстоящите зимни месеци денят става все по-къс, а и много от децата учат и на смени, ето защо е важно да се спрем на правилното осветление.

В една детска стая се съчетават няколко източника на светлина. V-TAC предлага богата гама от пендели с различен дизайн, които могат да се използват като общо осветление в стаята. Материалите са както традиционните метал и дърво, така и бетон и порцелан. Към основния източник на светлина може да се добави лампион или стенна лампа. Те създават по-уютна атмосфера в стаята по време на учебния процес.

Трябва да се обърне внимание и на настолната лампа. V-TAC разполага с различни варианти и в тази категория в зависимост от мястото, което сте определили за работен кът на ученика. Можете да я монтирате както на стената, така и захваната за плота на бюрото. А ако нямате свободен контакт компанията предлага и лампа с безжично зареждане, която разполага с различни степени за регулиране на светлината.

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.