Осветление за  бюрото

Осветление за бюрото

Така, такаааа, есента е тук, почивните дни си отидоха, а учениците вече имат и домашни. За да се погрижите за здравето на техните очи е много важно да изберете подходящо и качествено осветление. Фаворит в това отношение е LED светлината, която е най-близо до естествената и няма отблясъци.

Първо трябва да се избере място за поставянето на бюрото на ученика. Най-добре е да бъде до прозорец, за да се използва най-ефективно и продължително слънчевата светлина. Но през предстоящите зимни месеци денят става все по-къс, а и много от децата учат и на смени, ето защо е важно да се спрем на правилното осветление.

В една детска стая се съчетават няколко източника на светлина. V-TAC предлага богата гама от пендели с различен дизайн, които могат да се използват като общо осветление в стаята. Материалите са както традиционните метал и дърво, така и бетон и порцелан. Към основния източник на светлина може да се добави лампион или стенна лампа. Те създават по-уютна атмосфера в стаята по време на учебния процес.

Трябва да се обърне внимание и на настолната лампа. V-TAC разполага с различни варианти и в тази категория в зависимост от мястото, което сте определили за работен кът на ученика. Можете да я монтирате както на стената, така и захваната за плота на бюрото. А ако нямате свободен контакт компанията предлага и лампа с безжично зареждане, която разполага с различни степени за регулиране на светлината.