Новини

Уикендът звучи по-добре с V-TAC

Уикендът звучи по-добре с V-TAC

Въпреки че летните дни са само хубав спомен, а Слънцето вече не толкова силно, все още има топли дни, в които да се порадваме на времето навън. През свободните уикенди можем да избираме между есенните цветове на парка, уюта на собствената ни градина, пикник в планината, а защо не и барбекю с приятели.

Това, което обединява всички тези занимания е подходяща музика, която да допълни приятната атмосфера. Безспорно уикендът би звучал по-добре с Bluetooth колонките на V-TAC. Те са част от развитието на продуктовата гама от мобилни аксесоари на компанията, а атрактивното им LED осветление е допълнителен акцент към модерната им визия.

V-TAC предлага преносими колони с различна големина – от компактни устройства, които се побират в джоба на якето ви до по-големи колони тип „Куфар“, проектирани с 15-инчова количка и колела. Въпреки по-големите си размери те също са много удобни за събития на открито и освен това имат свързани към тях един жичен и един безжичен микрофон. Тези устройства също са снабдени с LED осветление, както по-малките им братя. Управлявате ги и с дистанционно, а функцията за запис може да съхрани най-добрите ви изпълнения, ако сте фенове на караокето.

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.