Уикендът звучи по-добре с V-TAC

Уикендът звучи по-добре с V-TAC

Въпреки че летните дни са само хубав спомен, а Слънцето вече не толкова силно, все още има топли дни, в които да се порадваме на времето навън. През свободните уикенди можем да избираме между есенните цветове на парка, уюта на собствената ни градина, пикник в планината, а защо не и барбекю с приятели.

Това, което обединява всички тези занимания е подходяща музика, която да допълни приятната атмосфера. Безспорно уикендът би звучал по-добре с Bluetooth колонките на V-TAC. Те са част от развитието на продуктовата гама от мобилни аксесоари на компанията, а атрактивното им LED осветление е допълнителен акцент към модерната им визия.

V-TAC предлага преносими колони с различна големина – от компактни устройства, които се побират в джоба на якето ви до по-големи колони тип „Куфар“, проектирани с 15-инчова количка и колела. Въпреки по-големите си размери те също са много удобни за събития на открито и освен това имат свързани към тях един жичен и един безжичен микрофон. Тези устройства също са снабдени с LED осветление, както по-малките им братя. Управлявате ги и с дистанционно, а функцията за запис може да съхрани най-добрите ви изпълнения, ако сте фенове на караокето.