Бъди смарт

Бъди смарт

Ако някога ви е било откраднато имущество от двора или ви е била разбита кола, докато е била паркирана на улицата пред вас, има голям шанс извършителят да е изчезнал много преди дори да разберете, че сте станали жертва. Има още по-голям шанс никога да не разберете кой е извършил делото. Ако това ви звучи познато, е време да инвестирате във вашата сигурност.

V-TAC предлага изцяло новата гама smart камери - напълно съвместими с всяко smart устройство (мобилни телефони, таблети или персонални компютри) чрез Wi Fi интеграция. Това е лесен и достъпен начин, чрез който можеш да следиш важни за теб обекти от разстояние – жилища, офиси, магазини, ресторанти и др.

Тези камери предлагат сигнали при движение в реално време по и-мейл, а разстоянието, което покриват достига до 20-30 м. Оборудвани са с висококачествени сензори за изображения и видео с висока разделителна способност с честота на кадрите – 20 кадъра в секунда. А нормална работна среда е от -10°С до +55°С. Тези устройства издържат и на проникване на дъжд, сняг или прах и имат 1 година гаранция.

Ако предпочиташ да пазаруваш умно, фен си на умните къщи или искаш да следиш какво става в дома ти от телефона, можеш да се довериш на V-TAC и през 2020 г.