Антибактериална лампа с озон

Антибактериална лампа с озон

Антибактериалните лампи излъчват UVC светлина, която в комбинация с озона убива 99,9 % от бактериите, вирусите и дори кърлежите в помещението. Тези светлинни тела намират приложение в училищата, хотелите, детските градини, офисите, а благодарение на V-TAC вече можете да ги използвате и в собствения си дом. Те покриват площ от 60 кв. м. на 360 градуса.

Едно от най-важните предимства на тези лампи е, че са лесно преносими и с компактните си размери – 14/15/43,7 см могат да бъдат винаги с вас – на вилата, на почивка или къмпинг. Имат и изключително дълъг живот от 6 000 часа, а излъчвателите - бактерицидните пури са сменяеми. Друго предимство е, че вършат перфектна работа при ниска мощност – едва 38 W.

Важно е да се отбележи, че когато тези лампи работят в затворено помещение хора, животни и растения трябва да бъдат извън него. С цел защита на пускащия лампата, времето за старт е 10 секунди. След стерилизация се препоръчва помещението да се проветри за 20-30 минути.

Благодарение на двойната си защита – UV и озон тези лампи са перфектния избор за превенция в епидемиологичната обстановка, в която живеем през последните месеци. Те дезинфекцират въздуха и повърхностите и предлагат възможност за връщане към нормалния живот – безопасна работа в офиса или посещение на ресторанти и хотели.