LED реклама

LED реклама

Всеки бизнес има нужда от реклама. И не просто реклама, а най-подходящата, която ще достигне до максимален брой хора и ще бъде приятна за окото. И тук имаме нужда от помощта на LED светлините, които вече превзеха всички сфери на живота ни заради многобройните си предимства.

Светодиодите са енергийно ефективни. Те използват значително по-малко енергия от флуоресцентното осветление, могат да се използват за дълги периоди от време и са рентабилни. Светодиодите работят и за намаляване на въглеродния отпечатък. Положително е, че внедряването на зелени решения вече е основен приоритет за съвременните фирми и предприятия, а LED рекламите са безопасни за околната среда. Светодиодите са известни и с дълголетието си и не изискват допълнителни кабели, които биха развалили ефекта от една добра и интересна реклама. Не на последно място те и не дразнят човешкото око, а в същото време са достатъчно ярки, за да изпълняват предназначението си. Високият CRI индекс на цветопредаване показва най-естествените цветове на всеки обект, което го прави още по-привлекателен за очите. При продуктите на V-TAC CRI >80, при скала от 0 до 100.

LED светлините са приложими и във външната реклама – те могат да издържат на различни температурни амплитуди (от -20° до +45°С) или влага. Популярни са светещите надписи или табели, а дори и екрани, които могат да се използват за привличане на вниманието на хората директно на улицата. Те са чудесни за популяризиране на отстъпки и нови продукти или насърчаване на клиентите да посещават акаунти в социалните медии и да се регистрират за най-новата информация или бюлетини.