LED светлини за по-безопасни пътища

LED светлини за по-безопасни пътища

Добрата видимост е от първостепенно значение за безопасното шофиране. Ето защо е важно да бъде изрядно не само осветлението на колата, но и на пътя. Светодиодите са най-доброто решение, защото при тях липсват отблясъци, не дразнят очите и са безценни при мъгла. Освен това имат дълъг експлоатационен живот и все повече градове подменят традиционните светлини с LED.

Светодиодите показват и цветовете по-добре. Цветопредаването CRI за LED осветлението е по-близо до слънчевата светлина, отколкото всеки друг модерен изкуствен източник. Точността на цветовете подобрява контраста, когато гледате пътя, пътните знаци и други обекти, което прави шофирането по-безопасно за вас и другите водачи. При продуктите на V-TAC CRI>80. За сравнение - натриевите лампи, които са масовите традиционни осветители по пътищата, са със значително по нисък CRI между 20 и 60, което е много вредно както за човека, така и за птиците.

Безспорно най-енергийно ефективният, най-чистият и най-екологичен начин на осветление са светодиодите. Те не съдържат токсични материали и са 100 % рециклируеми. Светодиодното осветление се отличава и с почти нулеви ултравиолетови емисии.