Стъпка по стъпка

Стъпка по стъпка

С LED продуктите на V-TAC можете да направите стълбището си много по-безопасно и едновременно с това да подобрите интериорния си дизайн стъпка по стъпка. Играта между светлини и сенки ще ви изненада с възможностите си, а същевременно ще спестите и енергия. Светодиодите се отличават и с по-дългия си живот, което ще ви намали и разходите за поддръжка.

Освен между стъпалата светлините могат да се монтират и под парапета, за да осветите стълбището и да се изкачвате по-удобно. Като алтернатива може да помислите и за LED луни, които се вграждат в стената. Така всички кабели и електрически системи са скрити и не се виждат. Те са подходящи както за дома, така и за хотели, заведения или шоуруми.

Интересен факт е, че цветът на светлината влияе пряко върху начина ни на работа и променя възприятията и физическото ни състояние. По-добре е да заложите на неутрално бял цвят, който няма да дразни очите ви. А ако искате нещо забавно, може да изберете и цветни светлини.

V-TAC предлага широка гама от продукти за вашите стъпала, които имат елегантен дизайн и са без инфрачервено и ултравиолетово излъчване. Времето за включване на 100 % е мигновено и може да функционира нормално при температури от -20° до +45°С.