Политика за защита на личните данни

Съдържанието на този уеб сайт: www.V-TAC.bg („Сайтът“) е съобразено със Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за правата Ви да контролирате тези действия.


Вашето съгласие и нашата отговорност

Като приемате Политиката за защита на личните данни на Ви-Тек и в зависимост от избраните от Вас услуги, Вие доброволно се съгласявате личните Ви данни да бъдат автоматично обработени в съответния обем за маркетингови цели. Ви-Тек запазва правото си да променя Политиката за защита на личните данни по всяко време, за което ще информира клиентите си по подходящ начин.

Ви-Тек не обработва лични данни за лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители.

Ви-Тек се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на Сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. Ви-Тек използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани.

Сигурността на Сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица. Ви-Тек не носи отговорност за защитата на данните извън обичайните мерки, които взима. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите данни, Ви-Тек ги унищожава, освен ако действащото право не предвижда друго.


Лични данни, които обработваме

Личните данни, които получаваме от Вас зависят от избраната от Вас услуга. Те се предоставят доброволно и са насочени към персонализиране на Сайта и получаваните от Вас рекламни материали, ако сте избрали подобна услуга. Тези лични данни е възможно да са:

  • Собствено и фамилно име;
  • ЕГН;
  • Електронна поща;
  • Адрес за контакт;
  • Телефон за контакт.

Употреба на Бисквитки/Cookies

Вашите права

Ако сте разрешили обработката на Ваши лични данни от Ви-Тек Европа, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • достъп до предоставените от тях лични данни и информация свързана с тяхното обработване;
  • заличавания, корекции или блокиране на лични данни при обработка противоречаща на Закона за защита на личните данни;
  • отказ от получаване на електронния бюлетин и електронни маркетингови комуникации.

Тази опция може да бъде упражнена чрез изпращане на e-mail на електронен адрес: office(at)v-tac.eu или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр. София 1220, ул. „Илиянско шосе“ 1, офис 21, за „Ви-Тек Европа“ ООД.


Контакти за въпроси

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси моля свържете се с нас по някой от следните начини:

  • Обадете се на: + 359 (02) 905 66;
  • Пишете на: office(at)v-tac.eu или
  • Изпратете писмо на: гр. София 1220, ул. „Илиянско шосе“ 1, офис 21, за „Ви-Тек Европа“ ООД.

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.