Бъдещето е LED

Бъдещето е LED

Революцията в осветлението премина много бързо. За 150 години преминахме от крушки с нажежаема жичка до модерното LED осветление.

Желанието да се спести енергия, високата ефективност, надеждност и по-дълъг живот са движещите фактори за приемането на светодиодите във всички сфери на човешкия живот. Тези светлини могат да бъдат комбинирани и със сензори за движение за по-ефективно използване.

Бъди смарт

Бъди смарт

Ако някога ви е било откраднато имущество от двора или ви е била разбита кола, докато е била паркирана на улицата пред вас, има голям шанс извършителят да е изчезнал много преди дори да разберете, че сте станали жертва. Има още по-голям шанс никога да не разберете кой е извършил делото. Ако това ви звучи познато, е време да инвестирате във вашата сигурност.

Светни офиса с V-TAC

Светни офиса с V-TAC

Офисите тип „отворено пространство“ стават все по-популярни през последните години. За много от работодателите те са предпочитан вариант, но имат и своите недостатъци. Най-големият е липсата на естествена светлина до повечето от работните места. Така през целия ден служителите са принудени да използват изкуствено осветление.

Създай си вечно лято с V-TAC

Създай си вечно лято с V-TAC

През зимата най-много ни липсва лятото. Благодарение на красивите зимни градини на някои заведения и хотели, обаче можем и в студените дни да се радваме на екзотична зеленина.

V-TAC с награда за лидерство в своя сектор

V-TAC с награда за лидерство в своя сектор

V-TAC е сред компаниите, получили признание от инициативата TRUE LEADERS. На тазгодишната официална церемония, провела се на 11 декември 2019г., V-TAC получи награда за Лидер в сектор търговия на едро с продукти за осветление.

Сертификати

Dekra
CE / EMC
GS
ROHS