Новини

Отиди на кино с V-TAC

След като отново извадихме от гардероба по-дебелите якета е време отново да тръгнем на кино по-често. С по-студените есенни дни идват и филмовите вечери с добри приятели, които прекарваме в уютната обстановка на най-близкия кино салон.

Едно от най-важните предимства на една зала, наред с вкусните пуканки, е осветлението. Светодиодите са най-доброто решение за всеки кино салон, а ниската им консумация на енергия ги превръща и в най-изгодния избор.

LEDена пързалка

Качественото осветление е много важно при всяка ледена арена. Светодиодите са най-добрият вариант независимо дали карате кънки на лед, обичате да гледате хокей или фигурно пързаляне.

Тези светлини ви позволяват да ги настроите на различна степен, в зависимост от нуждите на съответната игра. А богатството от различни цветове добавя допълнителни артистични елементи към ледената пързалка.

Светни на Хелоуин безопасно!

Страшни костюми, страшни тиквени фенери и страшни номера, ако не намериш бонбони. Така всеки познава любимия на децата Хелоуин. Но защо и осветлението да е страшно като можете да се оборудвате с безопасни LED светлини.

Страница 1 от 19

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.