Новини

Парковете се нуждаят от V-TAC

Както хората се нуждаят от почивка и слънце, така и парковете имат нужда от V-TAC. С първите по-топли дни градските зелени пространства стават все по-предпочитано място за срещи, а осветлението в тях през нощта е много важно, защото то осигурява безопасна, сигурна и приятна среда за разхождащите се. Но това е и много скъпо. За да се намалят разходите, днес много от парковете в САЩ или Австралия преминават към светодиодите.

Лошото осветление е токсично

"Лошото осветление е токсично", това са думи на Марая Кери, която постоянно е пред прожекторите, а добрият грим е важна част от цялостната й визия. В най-женския месец ще си поговорим колко е важна добрата светлина, за да бъдат дамите красиви и уверени.

Всеки гримьор или фризьор признава, че в техния бизнес голяма част от бюджета се инвестира в правилното осветление. То трябва да бъде максимално близо до естественото, за да разкрие истинските цветове, каквото е светодиодното.

Страница 1 от 11

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).