Новини

Върви напред с V-TAC

През студените месеци моловете са едни от най-посещаваните места от хората. Те не само трябва да предлагат по-голям набор от услуги – кино, ресторанти, кафета, магазини, зали за игра и т.н., но и да осигурят приятен престой за своите посетители.

Погрижи се за детските очи

Студеното време навън все още ни държи по-често на закрито, а това ограничава и възможностите за забавление на най-малките. Затова родителите се възползват от услугите на детските парти центрове. Тези места се превърнаха в удобен вариант за заетите майки и татковци, които се опитват да се справят с всички задачи за деня.

Спри времето с V-TAC

Февруари – на прага на пролетта, но навън все още е студено. Затова можем да заложим на почивка в някоя уютна хижа с камина, дървена веранда и чаша горещ шоколад, далеч от градското ежедневие. А осветлението е практичен и красив начин да допълним тази атмосфера.

Страница 1 от 22

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.