Новини

Може ли LED осветлението да спаси планетата?

Живеем в свят, в който храната ни е био, кафето ни е био, обличаме децата си в дрехи от био памук ...но замисляме ли се дали и осветлението ни е био?

В забързаното си ежедневие всекидневно използваме изкуствената светлина, за да приключим всички задачи за деня както вкъщи, така и в офиса. Но как се отразява това на нашата планета?

LED роял на Фестивала на светлините в Калифорния

Есенна нощ, градски парк, ярки LED цветя, неонови пейки, музика и светещи огледала – не това не е някой приказен сън, а само част от абстрактните арт инсталации на традиционния Фестивала на светлините, който се провежда в Оукланд, щата Калифорния. Започнал преди 6 години като фенерен фест, сега културното събитие представя най-модерните и иновативни светлинни технологии.

V-TAC подкрепи новия Audi A8 на Автомобилен салон София 2017

От 14 до 22 октомври, в Интер Експо Център, се проведе 23-ти Автомобилен салон София 2017. Събитието, реализирано на 14 000 кв. м. изложбена площ, имаше за цел да демонстрира най-доброто, което автомобилната индустрия представя тази година. Участваха над 65 изложители, с над 40 световни автомобилни марки и повече от 300 експоната.

Страница 1 от 8

V-TAC Global:

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек Глобал – Доверения LED доставчик на Европа.

Ние сме европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC Exports Limited, която има офиси на следните локации: ОАЕ(Дубай), Индия(Мумбай), България(София), Унгария(Будапеща) и Великобритания(Лондон).