За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

V-ТАС е запазена търговска марка, създадена и разработена от идеята на светодиодното осветление. Основната ни цел е проектиране, разработка и разпространение на всички видове LED осветителни решения с акцент върху масовите продукти и постигане на най-добро съотношение цена/качество.

Компаниите, които произвеждат V-ТАС продукти, следват стандартите за качество и са сертифицирани по CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TUV, ROHS от акредитирани лаборатории, което гарантира най-високо качество на LED диодите и на компонентите, които се използват, така че да осигуряват най-добрия краен продукт.
Нов Офис и Логистичен хъб

Нов Офис и Логистичен хъб

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 42 000+ кв.м.
London Stock Exchange “1000 companies which inspire Europe”
В резултат на постоянство и непрекъснато развитие продукт на Ви-Тек бе отличен със златен медал на 73-тият Международен технически панаир в Пловдив през 2017г. Година по-рано V-TAC намери място в класацията на Лондонската стокова борса „1000 компании, вдъхновяващи Европа", което я поставя наред с иновативните компании, с потенциал да движат икономиката напред.
Всички V-ТАС продукти се произвеждат след обстойни изследвания за приложимост и практичност, с основната цел енергоспестяване и опазване на околната среда. С нарастващата осведоменост за LED технологията в цял свят, V-ТАС се стреми да бъде сред световните лидери в развитието и разпространението на тази технология и да предлага най-актуалното в продуктовата си листа.

V-ТАС си партнира с водещи компании, за да разпространява своята продуктова гама и вече има присъствие в Европа, Близкия Изток и Азия, като една от най-надеждните марки предлагаща добро качество на LED продукти.

Точно заради непрестанния стремеж към надеждност и качество, Ви-Тек подписа договор за доставка на LED чипове и компоненти от SAMSUNG. От началото на 2018 година започна промяна на продуктовата гама с продукти от серията V-TAC PRO, произведени именно с LED чипове Samsung, които наред с това имат и 5 годишна гаранция.

С безкомпромисен ангажимент към качеството и обслужването, V-ТАС ще се стреми да поддържа своя професионален имидж и да се развива като една от водещите марки в LED индустрията.

Благодарим Ви за всяка минута прекарана в разглеждане на страниците на нашия сайт!
Екипът на V-TAC